Besplatno Oglasi bez registracije Niš

Profi oprema za ispiranje zlata


Bkako biti prvi na googlu
  -/2
by Branislav
Published: 29 juna, 2021 (3 godine ago)
-
Location
Zrenjanin

 

Prodajem profi opremu za ispiranje zlata u kompletu.

Verujem da je ova mašina najbolja u Srbiji gledajući odnos cene, kapaciteta, ekonomičnosti, lakog rada i zadržavanja svakog zrnca zlata jer na kraju boxa ima vorteks sifon.

1- Sluice boh izrađen po najnovijim američkim nacrtima od najboljih materijala, alu lim 3mm, lak i rasklopiv, štelujuće nožice, originalna rudarska mahovina, prečage, rešetka za veće grumenje i vortex sifon u kojem se nalazi zlato a izbacuje pesak , magnetit i ostali otpad. Znači sve se radi na boxu, bez korita i ispiranja.

2 – Pumpa četvorotaktna 6,5 konja. Kapacitet 1300 litara u minuti. Nova sa 2 godine garancije, Češke proizvodnje, troši 1.5 litara benzina na sat pri 75% gasa. 3 cola 76mm

3- Jet injektor urađen po ruskoj hidrodinamici, prelaz vakuma sa 76mm na 28mm što obezbeđuje odličan usis peska i šljunka i na 40% gasa pumpe. Usisivač sa ručkom da se radnik ne bi saginjao već lako radio.

Ovaj komplet u toku dana može da usisa do 10 kubika rečnog materijala. Pošto na boksu ima velika posuda gde su rešetke, dodatno može još jedan radnik da ubacuje lopatom i poveća kubikažu materijala za ispiranje.

Cena kompleta simbolična 1500 evra, to je nešto manje od 30 grama zlatnog praha, to se sa ovim mašinom vadi za nedelju- dve.

Telefon 0603531170

Dimenzije mašine 135x40cm, staje u gepek kola.Bkako biti prvi na googlu