Besplatno Oglasi bez registracije Niš

Na prodaju Kuća Gornje Stopanje 327m2


Bkako biti prvi na googlu
  -/1
by Nikola
Published: 9 januara, 2021 (3 godine ago)
75,000.00€
Location
Gornje Stopanje

Na prodaju porodična kuća od 327m2, u mestu Gornje Stopanje, na 4km od centra Leskovca. Kuća se nalazi u mirnom delu, idealna je za veću porodicu koja želi da ima sav komfor koji ona nosi sa sobom. Kuća se sastoji iz 7 soba od toga 3 jos uvek nisu dovršene. U sklopu kuće je izdvojeni deo sa velikom sobom, kuhinjom i kupatilom, takozvani gostinski deo.

Plac se prostire na 11 ari, poseduje veliko dvoriste, ispred i iza kuće, veliku fontanu, u sredisnjem delu letnjikovac i prostranu terasu u prizemnom delu kuće. Na spratu postoji jos jedna terasa, a svi prozori su zaštićeni roletnama. Cela kuća je pod video nadzorom. U sklopu kuće je i velika garaza koja ima izlaz na zadnji deo kuće i povezana je sa njim. Zadnje dvoriste izlazi na drugu stranu ulice gde uskoro prolazi asfalt tako da ce kuća zvanicno imati 2 asfaltirana ulaza sa jos jednom kapijom.

Ispred glavnog ulaza u kuću i na gornjem spratu je postavljen behaton i dovojen deo za travnjak. U kući ostaju stvari koje su tu u viđenom stanju po želji kupca mogu biti iznešene. Početna cena kuće je 75000 eura i moze se korigovati za ozbiljne kupce. Kuća je legalizovana i upisana u katastar 1/1. Vlasnistvo čisto.

Srećna kupovina!
Vaša agencija za promet nekretnina LINA IMMOBILIEN D.O.O. Leskovac. Broj u registru posrednika 1272. Kontakt telefoni 0606707878 i 0605707878.Bkako biti prvi na googlu