Besplatno Oglasi bez registracije Niš


Bkako biti prvi na googlu

Miten voin parantaa pokeritaitojani?

 Dečiji svet / 1147 views / Popularno

Jakelija paljastaa ensimmäisen yhteisökortin. Tässä vaiheessa voit halutessasi peruuttaa toisen panoksesi. Kun olet katsonut korttisi, voit vetää ensimmäisen panoksen takaisin, jos olet tyytymätön käteesi. Jakaja saa myös kolme korttia, ja kaksi yhteisökorttia sijoitetaan keskelle. Tärkein ero MTT-pelaamisen ja käteispelien välillä on se, että MTT-peleissä sinulla on aikaa tutkia korttisi.

Älä pelaa online-turnauksissa, joissa on rajoituksia. Pelaa MTT-turnauksissa (multi-table turnauksissa), joissa ei ole rajoja. Kun olet lukenut joitakin kirjoja, sinun pitäisi alkaa pelata verkossa. Nykyaikaiset vaihtoehdot, kuten Raise Your Edge ja The Grinder’s Manual, tuovat huippuluokan pokeriteorian pöytään. Tutki opetusmateriaaleja. Dan Harringtonin, Doyle Brunsonin ja Phil Gordonin teoksia pidetään klassikoina. Älä koskaan lopeta aktiivista oppimista.

Kirjat, videot, fi.poker-mine.com kurssit ja podcastit tarjoavat runsaasti pokeristrategiatietoa. Hallitsemalla näiden pelien perusteet, voit nostaa online-läsnäoloasi ja houkutella laajempaa yleisöä pokeriin liittyvään sisältöön. Hyväksy oppimisprosessi, harjoittele säännöllisesti ja nauti jännittävästä matkasta, jonka pokeri on tarjolla! Texas Hold’em, Three Card Poker ja Omaha Hi-Lo erottuvat erinomaisina vaihtoehtoina aloittelijoille, joista jokainen tarjoaa ainutlaatuisen esittelyn pokerin maailmaan.

Lopuksi helpoimman pokeripelin valitseminen riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja pelityylistäsi. Kun sinusta tuntuu, että olet valmis, voit siirtyä pelaamaan oikealla rahalla. Sinun pitäisi aloittaa pelaamalla paljon pelejä ystävien kanssa. Jotta voit oppia pokeria, sinun on otettava peruspeli. Mikä on tehokkain tapa oppia pokeria? Minulle se on tehokkain tapa oppia pokeria.

Kun panostat, sinulla voi olla paljon suurempi vaikutus kuin kun soitat. Voit myös saada hyvän käsityksen siitä, kuinka monta blindia hänellä on. Jos panostat, voit saada erinomaisen lukemisen siitä, kuinka paljon rahaa hänellä on. Useimmiten pelaat jonkun kanssa, jolla on vahva käsi. Voit nähdä, mitä kortteja hänellä on, ja voit yrittää bluffata häntä soittamaan. Jos aiot nostaa, sinun pitäisi tehdä se vain, kun sinulla on vahva käsi.

Jos pystyt hallitsemaan itseäsi, äläkä lyö vetoa suuresta sokeasta ja älä lyö vetoa, kunnes saat vahvan käden ja tiukan soittomarginaalin, voit voittaa enemmän kuin menetät pitkällä aikavälillä. Tämä on perusta parannussuunnitelmalle. Sanotaan, että kohtaat valtavan potin, jossa olet pienin pino, koska tämä on yleinen ongelma jokaisella harrastajalla. Pitäisikö sinun vain lyödä vetoa ja luovuttaa?

Sinun pitäisi yrittää oppia pokeria vuoden aikana. Useimmat ihmiset, jotka eivät ymmärrä peliä, voivat oppia sen 6 kuukaudessa tai vähemmän. Kuinka kauan kestää oppia pelaamaan pokeria? Jos luulet, että kädet ovat todella huonoja ja olet menettää kaikki rahat, niin olet jo menettänyt. Uskon, että monet pelaajat tekevät tästä tavan pelkäävät menettävänsä rahansa. Ei ole hauskaa pelata silloin, kun sinulla on vain 55% pistettä voittaessasi, kun laitat blindit iso blindiin.

  • Listing ID: 28910


Bkako biti prvi na googlu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *